2014-10-08 @ 02:35:02 / Vardag

Field trip och Camp Column

Dagen började med frukost på the dinner med Cross Country laget. Igår hade vi middag tillsammans efter träningen då Tammy ville göda oss till meetet som vi skulle ha haft idag. I skolan var det väldigt tomt då de mesta av tjejerna var på field trip till Brown County med NHS (National Honor Society). 
 
 
Brandon under bildlektionen då han provade mina glasögon.
 
Jag och Lexi
 
Efter 4 period åkte jag och cirka 50 andra av alla juniors och seniors till Frankfort High School för att höra på ett court decision, så jag hade också en liten field trip. Fallet gällde en man som blev dömd för cirka 7 år sedan för att ha tänt sin flickvän på eld, som sedan dog. Han ville nu stämma staten då det enligt honom var en massa information som inte hade framgått då han dömdes. Hängde för det mesta inte med, men det var skönt att komma från skolan i alla fall. 
 
Efter skolan åkte XC-laget till Camp Column för att ha conference meet. Den coursen är den värsta jag någonsin sett. Mitt i racet finns en MÖRDARBACKE som man måste ta sig uppför och sedan nedför också. Var så himla otaggad. När vi kom dit regnade det och sen började det också att åska och blixtra så meetet ställdes in, vilket betyder att vi måste dit imorgon också. Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: