2014-11-08 @ 19:01:38 / Vardag

18 år

Igår hade jag äntligen mitt 18-års party. Tanken var att jag skulle haft det för typ tre veckor sedan, men av någon anledning som jag inte kommer ihåg nu så var jag tvungen att ändra datum. Kunde dessvärre inte hitta ett bra datum förrän nu, 26 dagar efter min födelsedag. Kändes lite konstigt att ha det så sent men det spelade ingen roll. 
 
Kom hem från basketbollträningen runt 5:40. Tio minuter senare när jag är uppe på mitt rum och byter om hör jag Megans röst nerifrån säga "Party´s here!". Hahahah, jag fattade ingenting och ba vaaaa? Redan? Tjejerna hade tydligen åkt direkt från deras simträning. Dem hade dock trott att det började klockan sex istället för halv sju, så de hade ingen aning om att att de var tidiga. Vi blåst upp lite ballonger, som min mamma och pappa hade skickat till mig på min födelsedag, med mitt namn på. När alla hade kommit åt vi tacos.
Katie hade varit jättegullig och bakat tre tårtor till mig som efterätt. Hon hade gjort en så kallad militärtårta där det är tre olika smaker i en och samma form. Det var jordgubb, apelsin och citron, så gott! Sedan hade gon dekorerat dem med frosting av olika slag. På den stora hade hon skrivit "Grattis på födelsedagen", på en av de mindre "Hanna" och på den sista "18 and 26 days". Jag har verkligen världens bästa värdsyster!
Vi umgicks och kollade sedan på Mean Girls. En JÄTTEBRA FÖDELSEDAGSFEST! Så glad över alla min amerikanska vänner!
 
Logan, Kelly, Kylie, Gracie, jag, Lena, Shelby, Katie, Taylor, Megan och Haley.Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: