2014-11-24 @ 05:09:43 / Vardag

Helgen som har varit och veckan som komma skall

Så, matchen mot North White slutade inte precis som vi hade hoppats. Till och med halvvägs in i matchen var det otroligt jämt. Vi var verkligen säkra på att vi skulle vinna, för vi visste att vi kunde. Resten av matchen blev i alla fall inte alls som vi hade tänkt. Från att ligga under med 4 poäng, vilket är två mål, så slutade vi upp med att ligga 20 poäng efter. Vet inte alls vad som hände, men bra var det i all fall inte. Vi kom hem runt halv tio och gjorde därför inte så mycket mer innan jag gick och la mig. 
 
Idag har vi som vanligt spenderat större delen av dagen i kyrkan; först på gudstjänst och därefter på youth group. Skypaede med mina föräldrar mellan de två besöken. Vi pratar oftast med varandra varannan söndag, men idag var det tre veckor sedan senast. Kändes bra att prata med dem igen för att se vad som har hänt i deras liv. Är fortfarande lite förvånad dock, och självklart lättad, att jag än så länge inte har kännt någonting i närheten av hemlängtan. 
 
Kommande vecka går vi endast måndag och tisdag i skolan, då vi har thanksgiving break. På tisdag kommer vi antagligen kolla på film under de två sista lektionerna. Det vill säga om vi lyckas samla ihop 3000 konservburkar eller kläder. Det ska nog gå! Onsdagmorgon åker min värdfamilj och jag till St. Louis i Missouri för att fira thanksgiving hos deras släkt. Ser sjukt mycket fram emot det faktiskt. Sen på fredag är det ju blackfriday! Det är nog definitivt höjdpunkten på hela resan!