2014-05-18 @ 22:32:53 / Vardag

Hillsong, humlegården och gospel

 
Idag har jag nästan enbart umgåtts med denna pingla! Vi började dagen med att bege oss till Hillsong. Många av våra vänner har vartit där förut men aldrig vi, så vi tyckte att det var dags. Det var helt annorlunda jämfört med vad vi är vana vid, men oj vad bra det var! Helt sjukt hur tillmötesgående alla var, jättehärligt! 
 
Därefter köpte vi mat och satte oss i humlegården. Vi pratade en massa och hade det allmänt mys! Efter några timmar köpte vi frozen yogurt i gallerian, för att sedan splittras. Jag åkte till gymmet och körde veckans andra benpass, vilket gick jättebra! När klockan sedan slog sex mötte jag upp mamma och pappa för att se gospel i korskyrkan. 
 


Postat av: Sara

Sv: Haha, ingen fara! Åh va synd!! Jag åker nämligen den 2a augusti..så bara ett par dagar efter dig. Läste ditt inlägg! Din familj verkar ju ändå hur bra som helst som de låter iaf! :) Precis, på grund av ett otroligt sammanträffande så bestämde vi en träff då jag var i USA, vilket var jättekul!! Jag längtar verkligen ännu mer att få åka nu, ville följa med dem hem redan då.

Alla verkar åka på så olika datum så jag antar att man inte kommer att ses på soft-landing camp NYC? Ska du på något utav förberedelsemötena förresten? :) Kram

2014-05-19 @ 14:19:28 / http://www.nattstad.se/saramodig

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: