2014-03-09 @ 20:47:00 / Vardag

Turist i Lund

 
 

 

I fredags gick jag tidigare från skolan för att kliva ombord på tåget ner till Lund. När jag kom dit var klockan halv fem och jag mötte då upp med min kusin. Var jättehärligt att träffa henne eftersom det var några månader sedan sist. Vi cyklade till hennes lägenhet och stannade där i tre timmar ungefär. Därefter drog vi till mejeriet för att se inga mindre än the boxer rebellion!

 

Konserten var utom denna jord och jag var i konstant lyckorus! Efter spelningen ställde dem sig vid utgången för att signera, fotografera och prata med sina fans. Köpte en av deras t-shirts som dem signerade. Därefter fotograferades jag och pratade med dem! Kände mig så löjligt skakis och liten och fick därför inte fram något vettigt. Hur som helst kunde kvällen inte gått bättre!

 

 Hör och häpna, men detta var faktiskt första gången som jag besökte staden. Lördagen spenderade vi därmed som turister. Otroligt hur mycket en kan fascineras av all underbar arkitektur! En av Sveriges mysigaste städer helt klart.Innan det att jag åter klev ombord på tåget, denna gång åt motsatt håll, besökte vi en hotellbrunch. Galet gott med alla olika saker! Var fortfarande mätt när jag kom hem 6 timmar senare. Fin helg med fint sällskap och fina aktiviteter!