2014-06-15 @ 22:04:00 / Vardag

På besök i Uppsala och Värmland- på en och samma dag

Klockan ringde klockan 6. Två timmar därefter, med nyduschat hår, satte jag mig på bussen mot staden. Efter ytterligare två timmar befann jag mig på Uppsala Centralstation. Jag skulle nämligen träfffa Matilda! Vi gick runt i affärer, åt mat, fikade och kom fram till att det var drygt ett år sedan vi senast sågs! Tre timmar senare satt jag på pendeln tillbaka mot Stockholm, medan Matilda var på väg mot Umeå.
 
 
 
 
 
 
Väl tillbaka mötte jag upp Agnes, Linnea och föräldrarna på T-centralen för att tillsammans bila till Sandvikengården i Värmland, vilket är var vi tre ska sommarjobba. Vi sov där över natten och har idag haft introduktionsdag mellan tio och fyra. Fick träffa de jag ska jobba med, vilka verkar hur trevliga som helst! Träffade bland annat en tjej som ska vara utbytesstudent i Italien, en förort till Rom. Hur underbart låter inte det?! Jag är sjukt imponerad över att hon turs flytta dit som utbytesstudent utan att kunna språket. Det är modigt. 
 
Då dagen var slut satte vi oss i bilen igen, utan Agnes dock, då hennes arbetsperiod börjar imorgon. Vi kommer hinna träffas en gång innan jag åker iväg, men då endast som hastigast. Därför sa vi då hejdå idag, vilket känns väldigt sorgligt. Det har inte riktigt smält in än. Det har sina nackdelar att åka som utbytesstudent till USA... Nu är jag i alla fall hemma och imorgon har jag avskedsmiddag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: