2014-06-24 @ 21:45:00 / Förberedelser inför USA

New York-Guide

 
Nu är det inte långt kvar! Om 36 dagar sitter jag ombord på flyget som tar mig till New York. Det är början på mitt utbytesår- ganska galet, eller hur?! Allting känns så himla bra just nu. Har varit i stora delar av USA förut, men aldrig New York. Ser verkligen fram emot att komma dit och uppleva staden. Jag har kollat runt lite på olika reseguider och rescensioner för att få ut det mesta av min vistelse. Utgår från att vi kommer få se de flesta kända monumenten med en guide och har därför inte räknat med dem här. 
 
  • Besöka Century 21 Megavaruhus vid Ground Zero. Hittade några otroligt snygga designerkap i min stil på deras hemsida. 22 Cortland St mellan Church St och Broadway. Finns även i Brooklyn. c21stores.com
  •  Njuta av all billig mat vid 9th Avenue från 57th St till 34th St. Enligt SVD ska det vara ett kulinariskt paradis med recept från välrden över. MUMS! 
  • Strosa runt på East Village, vilket tydligen är ett litet hipstermecka. Stället ska vara fyllt med second hand-affärer, uteserveringar och plats för parkhäng. 
  • Givetvis vill jag även gå på Soho, shoppingstadsdelen. Där finns märkesbutiker, stora affärer, små affärer, second hand och fräna caféer. Där är många turister så trängsel är något man får räkna med.
  • Om det mot förmodan visar sig att jag inte har tagit med mig tillräckligt Svenskt lösgodis kommer jag antagligen ta en tur förbi Sockerbit, på 89 Christopher St (vid Bleecker St)
  • Beacons Closet  sägs vara Williamsburg's största och mest kända second hand-affär i New York.  88 n 11th street (vid Bedford Ave).

Sedan vill jag även besöka affärer såsom Victoria's Secret, Urban Outfiters och alla andra mainstreama kedjor. Jag tar det nog lite som det kommer helt enkelt. 
 
 
 
 
 


Postat av: Lina

Hej! Känner igen dig från gruppen också faktiskt :D Låter verkligen jätteunderbart och du kommer säkert få det jättebra! Och tack så jättemycket för ditt peppande, hoppas verkligen jag får reda på något snart :) Gör jättegärna ett länkbyte, länkar dig direkt! Kram

2014-06-24 @ 22:19:40 / http://usalina.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv: haha det är lugnt, den är ju faktiskt inte sig lik:ppp tack snälla! På inläggssidan/kommentarsidan så är allt flyttat både åt höger och uppåt så allt blir liksom hoppressat

2014-06-24 @ 22:40:36
Postat av: Matilda

Sv: haha det är lugnt, den är ju faktiskt inte sig lik:ppp tack snälla! På inläggssidan/kommentarsidan så är allt flyttat både åt höger och uppåt så allt blir liksom hoppressat.. Allt funkar och så så det är ju inte hela världen men det hade vart snyggare om det låg rätt!

2014-06-24 @ 22:41:57 / http://theuslifeasmatilda.blogg.se
Postat av: Matilda

Sv: okej, tack ändå! Kram

2014-06-26 @ 01:15:00 / http://theuslifeasmatilda.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: