2014-08-18 @ 03:00:44 / USA

Svenska, utbytesstudenter och youth kick-off

Idag var det söndag, vilket i våran familj betyder kyrka. Vi åkte in klockan åtta på morgonen för att socialisera lite innan gudtjänsten som började vid nio. På söndagar äter vi aldrig frukost hemma utan i kyrkan, vilket med andra ord betyder doughnuts. Så galet, men gott! 
Mitt i en konversation hör jag helt plötsligt någon som säger "Hej Hanna!". Det tog ett tag innan jag förstod att det var mig någon pratade med- PÅ SVENSKA. Visade sig att det var en kille från Borås vars kompis hade varit utbytesstudent i Frankfort för ett antal år sedan. Han hade kommit väldigt bra överens med sin kompis värdfamilj och därför hälsat på här ett antal gånger. Kändes så skönt att prata svenska för en gångs skull! Givetvis har jag skypeat med en del hemifrån, men det är inte alls samma sak tyvärr. 
Träffade även två andra utbytesstudenter, den ena från Brasilien och den andra från Japan. Dem går båda på Frankfort High School så vi kommer endast träffas utanför skolan. Så härligt att prata med någon som är i samma sits som en själv. 
 
Efter gudstjänsten var det söndagsskola och därefter åkte vi hem. Några timmar gick och sedan åkte vi tillbaka till kyrkan igen, denna gång för Youth Kick-off. Vi åt, lekte, spelade boll, pratade och hade det allmänt roligt. De två utbytesstudenterna var också där. 
 
Detta är Shoko från Japan. Väldigt trevlig tjej! Hon har tydligen varit i San Diego ett halvår med en annan värdfamilj och ska nu bo i Frankfort i ett halvår- typ som rotary.Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: