2014-08-27 @ 05:28:22 / Vardag

Orientation meeting

Efter Cross Countryn åkte Amy och jag in till Kokomo, en aningen större stad än den lilla håla jag lever i, för att träffa men local representative. Han heter Andrew och har i år hand om fem utbytesstudenter; Valentine och Basil från Frankrike, Lucas från Tyskland och sedan en rysk kille som inte kommit till USA än. På mötet var vi alltså fyra utbytesstudenter samt respektives värdfamiljer. Vi pratade lite om kulturchock och hur det var att komma in i High School osv. Var väldigt härligt att inte bara träffa andra utbytesstudenter men också familjen de bor hos. Vi kommer träffas en gång varje månad. 
 
Smile!
 
Detta skulle vara en silly picture. Inte säker på huruvida killarna inte förstod det eller om de bara var osköna, för jag och Andrew var de enda som gjorde det. 
 


Postat av: Matilda

Det är så kul att få följa din resa här på bloggen Hanna, är så glad att du trivs! Kan dock erkänna att jag redan längtar tills du är hemma och vi kan träffas och prata på riktigt! Stor kram så hoppas jag att vi hörs någon gång under året, God bless you!

2014-08-27 @ 23:07:09 / http://creativve.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: