2014-08-10 @ 00:10:05 / USA

Lördag

Klockan är nu drygt sex därr jag befinner mig, och därmed tolv i Sverige. Knas. Vi vaknade klockan sju för att sedan åka till den kyrka som min värdfamilj går till regelbundet. Idag hade dem nämligen ett event kallat "Blessed to be a blessing", vilket helt enkelt går ut på att volontärarbeta för någon. Efter att ha ätit lite donuts, granolabars, munkar och annat gott (you heard me!) delades vi in i grupper. Katie och jag fick i uppdrag att måla en dams staket på hennes tomt, klippa lite av hennes häckar samt plocka ogräs, Vi var ganska många som hjälpte till och det gick därför väldigt snabbt. 
 
När vi var klara åkte vi tillbaka till kyrkan för att äta lite mat; hamburgare med chips, pringels, vattenmelon och kakor- den här maten asså! Eftersom vi redan var klara med vårat uppdrag bestämde vi oss för att snygga till det lite i kyrkan istället. Detta gjorde vi till halv fyra ungefär, då vi började förbereda för kyrkans andra event för dagen kallat "Ice Cream Social". Dem har fått en ny pastor och för att välkomna honom serverade dem sju sorters kakor och självklart glass. Träffade så sjukt många nya människor som jag tyvärr inte alla kommer ihåg namnet på, men trevligt var det!
 
Jag är nu hemma och har precis duschat. Om cirka 35 minuter ska vi dock tillbaka in i Frankfort för att äta på restaurang- med kyrkan. Hela dagen har i princip kretsat runt kyrkan. 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: