2014-08-23 @ 05:10:00 / Vardag

GO BULLDOGS

Idag var den första football-matchen för säsongen.Eftersom jag aldrig sett sporten förut och inte hade någon som helst aning vilka reglerna är, såg det mest ut som ett gäng tonårskillar som sprang in i varandra hela tiden. Fattade verkligen ingenting... Vårat lag har tydligen inte varit bra på flera år, men har nu fått en ny coach. Dem vann inte, förlorade faktiskt med så mycket som 0-37, men min värdmamma sa att det i alla fall såg ut som en riktig match denna gång. 
 
Katie spelade med orkestern under matchen, vilket var väldigt häftigt att se! Har aldrig varken sett eller hört henne i action förr. Jag stod på läktaren med några från cross country- laget och sjöng olika ramsor. Det var väldigt roligt men också awkward, eftersom jag inte kunde en enda och såg antagligen helt lost ut, hahah! Nu har jag i alla fall bockat av ännu en grej på min bucket-list, sweet!
 
Temat för matchen var hippie; så jag grävde fram mina gamla pilotglasögon, lånade en bandana från Katie och satte på mig mina mönstrade byxor!
 
Innan matchen började bar de ut denna, som laget sedan sprang igenom. 
 
 
 
 
 
 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: