2014-08-06 @ 17:12:51 / Vardag

Clinton Central Jr.-Sr. High School

 
 
Igår besökte jag min skola för första gången. Vi regristrerade mig och fixade mitt schema. Jag kommer att ha sju lektioner varje dag och alla är dryga 50 minuter långa, vilket är lite annorlunda mot VRG där alla lektioner är tre timmar. Min första lektion kommer vara ART, och sedan har jag SRT (ingen aning vad det är men alla har det tydligen) ,English 11, US Government, Study Hall, Pre Calculus, Nutrition and Wellness och slutligen Earth/ Space Science. Skolan kändes väldigt skön så jag tror allt blir bra. Min lunch är dock inte fixad än så jag är lite rädd att jag inte äter samtidigt som min värdsyster Katie. Om inte så kommer jag säkert sitta ensam i caffeterian första skoldagen....höhöhö.
 


Postat av: Sofia

Känner igen det där med massor av 50 min lektioner!!! Aaahhh, så avis på dig, lycka till med skolan, det kommer gå jättebra <33 (o lycka till med bloggen, det gick ju mindre bra för mig hahaha)

2014-08-06 @ 17:33:40
Postat av: Gabriella

Åh, vad roligt att få vara utbytesstudent i USA! Är lite avis, ha det så kul och snälla uppdatera din blogg om hur det går där borta.

Om du vill, kolla gärna in min blogg :3

2014-08-06 @ 22:04:59 / http://secretlifeofgabbie.blogg.se
Postat av: stina heed

Gud vad spännande :)) Jag ska till England nästa år och undrade om du ville göra ett länkbyte? Jag vet att det inte finns så många utbytesstudentbloggar om England så försöker synas så mycket som möjligt :)

Svar: Absolut! Jag fixar din länk på direkten :) Vad roligt att du också åker med Explorius- jag har varit sjukt nöjd med dem! KRAM
Hanna

2014-08-07 @ 16:46:15 / http://stinaheed.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: