2014-08-31 @ 20:02:02 / Vardag

Fredagskväll och Cross Country meet

Fredag Gårkvällen spenderade jag med två av mina vänner från skolan; Lane och Abby och två av deras vänner; Alex och Courtney som gick ut förra året. De hämtade upp mig runt 6 och vi åkte därifrån in till Frankfort. VI bestämde oss för att åka till biografen och se "If I Stay". Den gick dock inte förrän 9;20. För att döda lite tid åkte vi till Dollar store för att köpa godis till bion. Därefter åkte vi till "Arnie's" och åt. Planen var först att vi skulle åka till ett annat ställe där jag kunde prova på Mac n' Cheese, eftersom jag aldrig ätit det, men vi bestämde oss för att ta det en annan gång istället. Till förrätt delade vi på två korgar breadsticks och en tallrik med cheesefries. Var redan mätt efter detta. Till varmrätt beställde jag en "The Big Bird", och den var verkligen stor! På något sätt åt jag dock upp hela grejen, vilket jag sedan fick ångra efter ett tag då jag hamnade i matkoma. 
 
Vi drog oss sedan vidare till biografen, vilken ligger ungefär 45 minuter från Frankfort. Filmen var verkligen enormt bra och jag grät säkert genom halva. I slutet hörde jag en av Tom Odell's låtar, min futeure husband. Så glad jag blev! Vi åkte sedan tillbaka till Frankfort igen. Därifrån fick jag skjuts hem av Courtney, som tydligen inte bor långt ifrån mig alls. När jag kom hem var klockan 12. 
 
Lördag Idag vaknade jag klockan sju- inte mycket sömn här inte. Idag hade jag nämligen mitt andra XC meet för säsongen och bussen gick klockan åtta, så det var inte frivilligt jag gick upp så tidigt som jag gjorde. Tävlingen var på Carroll High School och tog ungefär 45 minuter att åka till. Tammy, vår tränare, gillar verkligen inte den skolan och ville verkligen att vi skulle vinna över dem. I tjejernas race var det oss, Clinton Central, två tjejer från en skola vars namn jag inte kommer ihåg och resten från Carroll. I princip var det endast oss mot Carroll.
 
Jag var enormt nervös innan och kände verkligen inte för att springa, men det gick faktiskt enormt bra! Jag hade en tjej som jag hade bakom mig större delen av sista halvna av loppet, men de sista 50 meterna spurtade hon allt vad hon hade och kom tyvärr förbi. Jag fick åttonde plats i tävlingen, vilket betyde att jag inte fick någon medalj eftersom endast 1-7 f¨år det. Om hon alltså inte hade kommit förbi mig på slutet så skulle jag fått det, och det kändes självklart lite surt. Allt som allt fick Carroll's tjejlag ett poäng mer än oss och vann därför. Vårat killag vann dock och fick därför en pokal. Glad för deras skull! Även fast vi inte vann är jag ändra väldigt stolt äver min tid: 26;28, vilket är bra för att bara ha sprungit en månad.