2014-04-19 @ 17:17:00 / Förberedelser inför USA

Min amerikanska värdfamilj; stad, info och High School

Tänkte att det kanske är dags att berätta lite om familjen och regionen där jag ska spendera mitt nästkommande läsår. Till att börja med måste jag säga att allting verkar perfekt! Dem känns som världens mest underbara människor och jag ser så hemskt mycket fram emot att bo med dem!
 
Jag kommer att bo i Kirklin, vilket är en by med dryga 900 invånare i Indiana. Familjen består av en mamma, pappa och dotter. Dem har även en hund och tio kaniner. Mamman är mellanstadielärare och pappan är kontrollant för Caterpillar. Vi sidan av sina arbeten odlar dem sojabönor och majs.
 
Dem har haft tre tidigare utbytesstudenter och har en nu, vilket gör mig till deras femte. Hittills har ingen bytt familj under sitt år, så förhoppningsvis trivdes de hos familjen. Än så länge har vi kommunicerat via mejl, men har även varandra på instagram och facebook. Tillsynes verkar dem vara extremt omtyckta där dem bor, då det ständigt är folk som skriver och kommenterar på deras tidslinje och bilder. 
 
Skolan jag kommer gå på heter Clinton Central Jr, Sr. High School och ligger i MIchigantown. Min värdsyster är två år yngre än mig, 16, och vi kommer därmed gå i samma skola. Jätteskönt att känna någon första skoldagen! Skolan är relativt liten skulle jag säga, 300, men har ungefär lika många elever som Viktor Rydberg Odenplan. Tror att detta kan vara till min fördel då det kanske blir enklare att få vänner.
 
Familjen verkar underbar, skolan verkar underbar och byn verkar underbar. Många skulle säkerligen bli avskräkta för att bo på ett sådant litet ställe. I princip så är det verkligen en gata. Detta kommer dock göra att alla känner vid mig när jag kommer. Lyckliggtvis ligger Frankfort, med cirka 20 000 invånare, tio miuter bort och Indianapolis, med cirka 2 miljoner invånare, 45 minuter åt andra hållet.
Allt som allt så är jag hur glad som helst och längtar nu mer än någonsin