2014-09-14 @ 22:16:42 / Vardag

De två senaste veckorna

Nu är internet igång igen, YAAY! Det har hänt väldigt mycket under de två veckorna som jag inte bloggat. Tänkte därför köra en liten snabb genomgång av det hela. 
 
 
 
 
Söndag 31/8 Katies närmaste vänner är hennes trombone section i band class. En av dem hade köpt en sjuk mängd med biljetter till en jazzkonsert. Han bjöd då med hela trombone section samt deras familjer, därmed fick jag komma. Konserten var utomhus och det var såååå mysigt! 
 
 
 
Tisdag 2/9 En annan utbytesstudent hade sin första dag på Clinton Central. Han är tysk och är väldigt snäll! Har nutrition and wellness med honom så vi pratade en del om hur det var osv. Ganska skönt att prata med någon som går igenom samma sak. Efter skolan gick jag på min första volleyball-match. Våra tjejer är så grymt duktiga, helt galet faktiskt! Temat för kvällen var Beach wear.Har tyvärr ingen bild på det....
 
 
 
Fredag 5/9 Hade en väldigt rolig dag, både i och utanför skolan! Efter practice, som för ovanlighetens skull endast var en timme, åkte jag hem och bytte om till the football game som var cirka en timme senare. Hängde i vår fansection med ett gäng tjejer, vilket var jätteroligt. Halvvägs in i matchen började det dock åska, och matchen skjöts därför upp en halvtimme. Vi gick då och pratade med ett gäng killar från den andra skolan, men tröttnade på dem efter ett tag, hahah. Då började de följa efter oss, så vi åkte till Michigantown och köpte lite pop (deras ord för läsk) istället. När vi kom tillbaka var de borta som tur var. Vädret var dock detsamma och istället för att skjuta upp allt en halvtimme till så ställdes matchen in. Taylor, Gracie och jag åkte då in till Mcdonalds i Frankfort. Där satt vi och pratade i en timme eller så tills min värdfamilj hämtade mig. Super härlig kväll!
En mindre rolig sak som jag fick reda på när jag kom hem var dock att en av Katie's närmaste vän var med om en bilolycka. Läget var mycket kritiskt ett tag men han mår nu mycket bättre som tur är.
 
 
 
 
 
 
 Lördag 6/9 Vaknade klockan fem denna dag för att hinna med XC-bussen från skolan som gick klockan sex. Det var ett stort meet, största än så länge, med dryga 2000 deltagare. Fick en tid på 24 minuter, vilket jag är väldigt nöjd med. Efteråt åkte vi till Pork Festival i Tipton. Katie spelade med sitt band som ni kan se på bilden. Jag och Matt gick runt och åt en massa friterade saker- så gott! 
 
 
 
 
 Söndag 7/9 Efter kyrkan blev jag skjutsad hem till Sami i Cross Country. Sami och jag åkte sedan vidare till Carmel för att shoppa. Köpte en hel hög med grejer, vilket var väl behövligt. Dock gick det åt lite för mycket pengar med tanke på att jag bara får pengar en gång i månaden. 
 
 
 
 
Måndag 8/9 Det var måndag och början på homecoming week. Sami och jag åkt förbi Walmart dagen innan och köpt våra outfits på barnavdelningen. Kände mig så oerhört rolig och flamsig hela dagen, tror det hade med kläderna att göra! Från vänster: Abby, Kelly, jag, Sami, Taylor, Shelby, Megan och Caitlyn. 
 
 
 
 
Tisdag 9/9 Som ni ser på bilden så var temat Tacky Tuesday. Inte nog med det: det var även Picture day- vilken lycka! Kan säga att det inte var många som kläde ut sig denna dag, Katie och jag var bland de få. Eftersom de endast tar bilden från bröstet och uppåt valde jag en fin blus och körde lite mer omatchat nedtill. Lägg märke till Katies och mina sockor, samt Megan i bakgrunden.
 
 
 
 
 
Onsdag 10/9 Denna dag var temat Gender bender, asså att killar klär sig som tjejer och vice versa. Var så himla kul att se hur alla var klädda. Älskar den översta bilden på Brandon och mig. Han lånade lite kläder från sin flickvän och vips så blev han en tjej. Båda bilderna togs under Art class, min första lektion. Tjejerna och jag (från vänster: Tenley, Lauren, jag och Keyrina) bestämde oss för att ta det hela till en ny nivå och måla skägg och mustasch på varandra. Vi gick sedan runt så hela dagen. Så enormt härliga tjejer!
 
 
 
"They're trying to eat my pop-tart costume!!"
 
Jag och Sami
 
Taylor och jag
 
Torsdag 11/9 Dessa bilder är från torsdag då vi hade Costume day. Alla var klädda i så sjuka kostymer. En kille var klädd som en pruttkudde! Kate var popcorn och jag var en Pop-tart. Det var en tjej som sa "OMG, look she´s a pop-tart! She´s so funny!" varje gång hon såg mig. Kände mig så himla älskad den dagen- finns inte en enda amerikanare som inte älskar pop-tarts. 
På kvällen var det först en volleyball match. Tjejerna vann- så duktiga! Efteråt bjöds det på doughnuts och varm choklad, vilket jag givetvis sa ja till (dubbelt upp till och med höhöhö). Sedan gick vi alla ut för the bonfire. I stort sätt var det lite som en majbrasa faktiskt. Alla gick runt och pratade med varandra och hade det bara allmänt mys. Tillslut kom en lärare och sa att vi var tvugna att gå. Vi gick då och hade en lite "parkeringsfest". Vet inte vad man ska kalla det, men det är i alla fall när alla stället sina bilar tillsammans, sätter på lite musik och sedan pratar man osv. Löjlig förklaring, hahah, men ungefär så! 
 
Katie och jag
 
Abby och jag 
 
Fredag 12/9 Sista dagen av Homecoming Week! Det var 'merica day, men jag bestämde mig för att göra min egna lilla spin off och klädde mig som en swede istället. Fick så många roliga kommentarer utmed hela dagen. På kvällen hade vi först Homecoming game. Förra året hade de tydligen förlorat, vilket dem hade tyckt var väldigt pinsamt, men detta år vann vi! I halvlek presenterade dem alla flak samt vilka som blev homecoming queen. Två av mina kompisar, Abby och Bailey, var in the running och Bailet vann. När matchen var slut gick vi alla in i matsalen där the homecoming dance var. Hade så himla roligt!Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: