2014-10-06 @ 03:54:00 / Vardag

Helgen

Fredagen började med att alla tjejer möttes upp hemma hos Kylie. Tillsammans åkte vi sedan till Lebanon för att se premiären av skräckfilmen Annabelle. Var ärligt talat besviken efter att ha sett den; den var inte alls lika läskig som man hade trott. Det var en scen där jag skrek men annars satt jag faktiskt för det mesta och småskrattade lite. Missta mig inte dock, vissa tyckte att den var väldigt läskig. Efteråt åkte vi till Bdubs och åt, vilket givetvis var asgott!
Jag, Caitlyn, Megan, Bailey, Kylie, Tay, Kelly och Gracie
 
 
Runt 12 kom vi tillbaka hem till Kylie. Vi var totalt nio tjejer (Shelby kom) och alla sov över där. Hade det så himla roligt. Tanken var att vi skulle ha en bonfire men det blev inte av då vädret var vidrigt. Smarta som vi är så tog vi och stoppade in våra s'mores i ugnen istället. Det var nästan godare än över elden för chokladen smälte. Så gott!

 
Lördagen började för mig klockan 6:45. Hade då sovit knappt tre timmar och var vääääldigt trött. Volleybolltjejerna, vilka är 6 av 9, var tvugna att åka till Lafayette för att se JV spela en turnering. Fick skjuts av dem till skolan där Amy och Katie sedan hämtade upp mig vid 7;30. Vi åkte sedan vidare till Frankfort. Katie och jag hade anmält oss för att volontärarbeta på en kyrka för att laga pizza, så det är vad vi gjorde mellan klockan 8 och 12. Även fast det var lite jobbigt emellanåt så var det roligt. 
 
Efteråt åkte vi hem och lagade 120 portioner mac n' cheese för Tanzania-projektet som Amy och Katie har. Det går helt enkelt ut på att laga en massa mat som vi sedan säljer: Alla pengar går till ett barnhem i Tanzania som min värdfamilj hälsade på i somras. På kvällen åkte vi in till Frankfort för att bland annat köpa färdig cinnamon roll-deg. Kände mig svensk för en stund som firade kanelbullens dag.
 

 
Söndagen började med att min värdfamilj och jag åkte till kyrkan. Komhem runt 12 och åt. Sami och Tay hämtade upp mig vid 1 och vi åkte vidare till ett mall i Lafayette. Tror vi gick runt där i säkert fem timmar. Efter åt stannade vi på Bdubs- två gånger under en helg ftw! Vi stannade i Frankfort på vägen hem för att köpa glass vid milky way. Kom hem vid åtta och har inte gjort så värst mycket sedan dess. Har lite läxor tills imorgon så borde nog det dock...
 
 
Kände oss som karaktärer ur frozen! Tay, jag och SamiLämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: