2014-10-19 @ 20:03:44 / Vardag

Helgen

I fredags hade vi vår sista homegame för säsongen. Innan matchen mötte jag upp Kelly, Bailey och hennes lillasyster på Applebee's. Vi kom till skolan runt 8 och stannade till slutet, vilket var runt 10. Vårat lag hade lett hela matchen, men de sista två minutrarna får motståndarna 2 poäng och vi förlorar då med ett poäng. Tråkigt, men så är det. 
 
Killen som sitter längst bort är Arno, den tyska utbytesstudenten, sen har vi Kelly, Tay, Gracie, Bailey och mig själv.
 
Lördagen började med regionals i Lafayette. Förra veckan hade vi sectionals. Från det meetet var vi endast fem som kom vidare, och vi var då ett av dem, resten av lagen åkte ut. Igår var det samma procedur som gällde. Endast fem lag gick vidare, men vi var inte ett av dem tyvärr. Detta betyder att våran XC-säsong är slut. Känns väldigt bitterljuvt för tillfället. Kelly gick dock vidare som individ till semi-state, vilket är väldigt stort. Hon är grym!
 
På kvällen kom några kompisar över och vi hade en movie night. Såg Frozen och The love guru. Den sistnämda är sååååå sjukt rolig! Den är ett måste att se.
 
 
 
Idag är det söndag och klockan är två. Har än så länge varit i kyrkan och därefter ätit lunch på en el savadorisk restaurang. Ska senare möta upp med Sami. Vi ska antingen åka till YMCA och gymma (så sjukt hur jag saknar det) eller till IHOP i Lafayette. Ska vi vara hurtiga eller äta mat? Det är frågan. 
 
 
 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: