2014-11-08 @ 18:43:19 / Vardag

Lite av vad som har hänt

Ursäktar att jag har varit så oerhört dålig på att blogga den senaste tiden.  Vaknade av ett meddelande från min mamma där hon klagade på att jag aldrig uppdaterar längre. Det ska det ändras på! Kommer inte ihåg när mitt senate inlägg var, antagligen runt tre veckor sedan. Det har hänt en hel massa saker på den tiden. Kan inte nämna allting, delvis för att det skulle ta för lång tid men också för att jag naturligtvis inte kommer ihåg allt. En del ska ni få höra i alla fall!
 
 
 
 
I mitt senaste inlägg berättade jag om min stencil och hur jag skulle printa den på en t-shirt. Här är resultatet! Som ni ser på bilden så blev det lite failad, men jag gillar den lika mycket i alla fall. Tjejen bredvid mig heter Keryna. Det är Napoleon Dynamite du kan se på hennes t-shirt. På baksidan står det "Vote for Pedro", så kul!
 
 
 
 
Detta är Brandon under bildlektion för cirka två veckor sedan. Drew´s pappa arbetar delvis i Japan så han hade köpt hem en konservburk med soyadoppade syrsor. Jag vet, usch! Hayden och Eric vågade båda på sig att prova en. Själv gjorde jag faktiskt detsamma. Åt endast ett ben dock och det räckte gott och väl kan jag säga. Var spyfärdig efteråt. Rekommenderas inte.
 
 
 
 
 
Hade pumpkin-carving-party med mina friendos för två helger sedan. Det var Travis, Megan, Kelly, Katelyn, Devin, Taylor, Curtis och jag hemma hos Travis. Vi började med att starta en bonfire och äta lite. Därefter börjde vi arbeta med våra pumpor. Har aldrig riktigt gjort det förut, så det var kul.  Ville göra en minion, men detta var så nära jag kunde komma. Resten av kvällen spenderade vi genom att sitta framför the bonfire och pratar. Travis´s mamma gjorde varm choklad till oss, så snällt! Jätte rolig kväll!
 
 
 
 
Hade movienight med min kompisar en fredag. Det var Kylie, Kelly, Megan, Shelby, Bailey, Caitlyn, Taylor, Gracie, Sam, Arno (en av de tyska utbytesstudenterna) och jag. Vi började kvällen med att åka till Applebee's för att äta. Därefter tog vi oss vidare till Walmart för att köpa lite snacks. Väl tillbaka hos Kylie kollade vi på "The Campaign", som var hysteriskt rolig, och "The Heat". När vi tillslut blev hungriga igen åkte vi tillbaka in till Frankfort för att äta på Mcdonalds. Klockan var då 2. Vi var uppe till cirka 4 den kvällen. Hade så himla roligt! Caitlyn och jag gick upp klockan 9 dagen efter för att gå på våran första basketboll träning. Gick väl sådär kan jag säga. Har ingen som helst bollkänsla, men det var kul i alla fall och det är ju allt som räknas.
 
 
 
 
Förra fredagen hade vi alltså Halloween! Tydligen har man tidigare år inte fått klä ut sig på skolan, men det fick man i år. Däremot var det inte så många som hade gjort det i alla fall. Katie och jag var bland de fem som hade gjort det. Katie klädde ut sig till en Gupsy. Jag fick ett flertal frågor om min kostym, och jag antar att det kanske inte framgick alltför väl, men jag var i alla fall the 80´s. På kvällen åkte Katie, Chandler, Dakoda, Lyndsey och jag till Everything OK, vilket är en kinesisk buffé. Därefter tog vi oss hem till Katie´s bästis Lauren. Några av hennes kompisar var där. Vi körde charader, drack varm choklad och körde lite mer charader. En väldigt mysig kväll!
 
 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: