2014-11-15 @ 19:33:44 / Vardag

Happy freakin´ birthday Megan

Igår hade Meg födelsedagsparty! De började med att åka och äta på Hooter´s. Caitlyn och jag hade säsongens första basketbollmatch, som vi faktiskt vann, så vi kunde tyvärr inte följa med. Ni skulle ha sett mig där ute på planen. I was on fire! #sattpåbänkenhelamatchen #peace
 
Efter matchen åkte Caitlyn och jag till Wendy´s för att äta och sedan till Meg´s hus. Det tog cirka en halvtimme innan de kom hem från Hooter´s. Det var Shelby, Gracie, Bailey, Katelyn, Caitlyn, Madigan, Lindsey,Kelly, Kylie, jag och självklart Meg. Hon började med att öppna alla presenter. Jag hade köpt henne en body lotion, scrub, body mist, ett ljus med doft av apple pie, tuggummi och bäst av allt; Marabou choklad!
Resten av kvällen pratade vi bara och hängde. Tror att vi somnade kring halv två, vilket är det tidigaste hittills. När vi vaknade åkte vi till the dinner för att äta frukost. Matt hämtade upp mig hos Meg vid typ halv ett och sedan dess har jag varit hemma. Hade en jätterolig kväll och morgon tillsammans med tjejerna! Om ett tag ska jag iväg och träffa Tenley. 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: