2014-05-26 @ 18:35:09 / Förberedelser inför USA

Idag, igår och imorgon

Äntligen är np-hesten slut!! Så skönt! Hade delprov i Fysik på förmiddagen- 4 timmar. Vet inte alls hur jag presterade. Just nu har jag blandade känslor men det känns värre och värre för varje gång jag tänker på det. HETS. 
Har i och för sig  kvar ett ytterligare prov i fysik, men känner att man inte riktigt kan plugga till det då det är praktiskt. Lovar att jag kommer sitta med min fysikbok nästa vecka i alla fall, haha. Efter provet mötte jag upp med min projektgrupp för att gå igenom dansen. Vi nu helt klara med koreografin. Enda kvar nu är att lära oss den, vilket givetvis är det svåraste...
 
Förutom fysik och dans har jag i stort sett spenderat dagen med att drömma mig bort till USA. Sinnessjukt att jag snart åker! Igår var jag på Explorius obligatoriska avresemöte. All information hade man i princip redan hört om man hade varit på deras tidigare möten. Tycker dock att det var mycket bättre denna gång då allt var mycket mer strukturerat. Efter mötet (som varade i fyra och en halvtimme WHAAT?!) gick Sally, jag och våra familjer till Hard Rock Café. Så otroligt mys! 
 
Imorgon har jag vandring i Tyresta med projektgruppen. På vägen kommer vi har examination i allemansrätten, användning av kompass, karta och stormkök samt kläder och dess funktion. Detta är alltså vad jag ska plugga på ikväll (hej framförhållning). 
 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: