2014-05-30 @ 21:17:56 / Vardag

pinterest

 

2014-05-28 @ 21:37:00 / Förberedelser inför USA

Kontakt med värdfamiljen och kurser i High School

Allt känns verkligen prima gällande min värdfamilj! Vi håller kontakten med varandra på mejl, facebook, insagram och snapchat faktiskt. Minst ett meddelande har skickats varje dag, hur kul?! Tror att detta kommer bli så roligt och är nu mer taggad än någonsin. En av de saker vi har pratat med varandra om är vilka kurser jag ska ta. Tydligen behöver utbytesstudenter i den skola jag ska till ha två obligatoriska ämnen; engelska och government eller US History. Min värdmamma rekomenderade att jag skulle välja government, så det blir antagligen så!
 
Sedermera måste jag välja fem ämnen till, totalt sju. Art är i mitt fall ett självklart val! Och givetvis ska jag ha weight trainging också! Genom skolans hemsida upptäckte jag att de hade nutrition/wellness, vilket låter väldigt intressant. Kanske väljer jag den kursen. Gällande de två kvarvarande kurserna så måste jag nog tänka taktiskt och välja fysik och matte. Fysik tycker jag är extremt roligt och är någonting som jag skulle kunna tänka mig arbeta inom, men matte är inte alls lika spännande tyvärr.
Ingenting är spikat än, men skulle gissa på att detta är snarlikt mitt schema inför nästa läsår. Det finns dock så sjukt många kurser att välja mellan så vi får se.
 
 
 
 

2014-05-28 @ 20:32:27 / Vardag

Glasögon

Kolla vilka fräna glasögon jag tog med mig hem igår! Det är endast ett testpar så jag har inte köpt dem än, men lite sugen är jag faktiskt.