2014-08-06 @ 17:02:00 / USA

Mud fight, baseball och Cross Country

 
I förrgår kom några killkompisar till Katie över för att bada i våran lilla sjö. I början simmade vi runt lite bara men sen hämtade Amy, min värdmamma, fyra stycken uppblåsbara madrasser. Jag vet inte hur men helt plötsligt hade vi ett tredje världskrig med varandra där Katie, en kille som heter Adam och jag var i lag mot tre killar vid namn Spencer, Chandler och Devon. Vi började med att kasta växter och sådant på varann, men bestämde oss sedan för att avancera till lera..... Det var extremt roligt, med man såg inte så bra ut efteråt. 
 
 
 
På kvällen åkte vi in till en av kyrkorna i Frankfort, granstaden, för att gemensamt med ungdomsgruppen åka till Indianapolis för att se på en baseballmatch. Det är ganska likt brännboll så jag förstod det mesta, men alla småregler var ganska finurliga. Det var dock sjukt häftigt att uppleva en riktig match! 
 
Idag vaknade jag klockan sju för att gå på min första Cross Country-träning. Det var en och en halvtimme, men jag tycker faktiskt att det gick ganska okej. Kul var det i alla fall!
 
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: