2014-08-22 @ 01:21:24 / Vardag

Hela min Torsdag

Ledsen för att jag inte uppdaterat på ett par dagar. Idag hände det i alla fall ingenting utöver det vanliga egentligen. Vaknade klockan 6, gjorde mig i ordning och åkte sedan till Prayer Breakfast, som är varje torsdag. Detta var andra gången jag var där och det är väldigt mysigt! Först är det lite prat, sedan bön och sist men inte minst är det frukost. Förra veckan fick vi breakfast burritos (första gången yaaay) och idag fick vi choclate chip pancakes med bacon- HALLELUJA! 
 
På 2-D ART målade vi med akvarell, vilket är så kul! Trivs verkligen på den klassen. Sitter bredvid en jättesnäll tjej som heter Lexie. Lektionen efter det är SRT, och det är inte riktigt en lektion. Man får i princip göra vad man vill, lyssna på musik, plugga lite eller kanske gå på ett CLUB MEETING. Idag var första mötet för ART CLUB, så dit gick jag. Eftersom det var första gången så gjorde vi inte så mycket mer än att rösta fram en president och en vice president.
 
Engelskan är faktiskt det enda ämnet som verkligen är svårt här. Jag har alltid haft det väldigt enkelt för engelska så det är inte det som är problemet. Det är nämligen en ny lärare för i år, som förut arbetade på college. Vet inte varför men hon förväntar sig i alla fall att vi ska ligga på samma nivå som hennes studenter på college. Hallå det är typ 3 år mellan oss och dem! Även om det är svårt så är jag typ bättre än halva klassen, vilket är lite roligt.
 
På lunchen sitter jag vid ett bord med 6 personer. Kaylee, Bailey, Abby, Devin, Jenna, Lane och jag. 
Näst var US Government. Den här lektionen är så chill. För det första är läraren helt underbar och för det andra så får vi använda anteckningar och våra böcker vid varje quiz. Hur bra låter inte det? Tror jag fick 100% på dagens quiz, yaay! Hade sedan Nutrition and Wellness och Pre-calculus, men det finns inte så mycket att säga om dem. 
 
På Earth and Space Science idag förberede vi oss bara inför ett quiz som vi ska ha imorgon. Dock gjorde de flesta av oss inte det alls. Satt och pratade med några footballkillar i klassen istället genom hela lektionen. Lärde dem prata lite svenska (lovar att en av dem kommer vara flytande när jag åker hem hahah) i utbyte mot att de lärde mig lite football. Imorgon är det nämligen första matchen för i år. Ska självklart dit och kolla! 
 
Efter skolan hade vi Cross Country. Jag sprang skolans 5K-runda medan resten av laget simmade. Kunde tyvärr inte göra det eftersom jag är allergisk mot klor... Hur som helst så var det är väldigt bra skoldag idag. Känner att jag börjar få riktiga vänner!
 Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: