2014-08-03 @ 05:46:00 / Vardag

Dag 5- Avslut på Soft Landing Camp

Idag vaknade alla klockan fem, varför då? Jo, brandalarmet på hotellet gick nämligen av så alla var tvugna att gå ut och ställa sig på parkeringen i pyjamas. Självklart började det regna också... Som tur var det ingen brand och vi kunde gå in igen efter ungefär 15 minuter. 
 
Detta var sista dagen av Soft Landing Camp och alltså dagen då alla utbytesstudenter flyger till slutdestinationerna: värdfamiljen! Alla åkte vid olika tider så det var en väldigt konstig morgon. Jag samåkte till Charlotte med Kristine från Norge, Kristine från Danmark och Viivi från Finland. SÅ härligt att inte åka själv! Därifrån åkte jag dock ensam till Indianapolis, där jag landade klockan 16:33. 
 
Jag trodde inte att värdfamiljen skulle stå utanför gaten, och det gjorde dem inte heller, men det pirrade till i magen lite när jag kom dit faktiskt. Jag gick sedan vidare för att hämta mitt bagage, vilket är var jag trodde jag skulle träffa dem. På väg dit gick jag med min telefon, men kollade sedan upp av en ren slump och gissa vad?! HLämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: