2013-09-22 @ 19:55:00 / Förberedelser inför USA

Officiellt antagen till ett år som utbytesstudent med Explorius

Inser att jag helt och hållet har glömt bort den här bloggen under ett tag... Tro dock inte att jag inte tänker på det kommande året, för det gör jag minsann konstant!
För cirka en och en halv vecka sedan så fick jag i alla fall hem ett brev från Explorius sägande att jag hade blivit preliminärt antagen! Var redan ganska  säker på det eftersom intervjuaren sa det, men nu har jag ju fått det bekräftat!
I brevet låg där ett häfte att läsa igenom samt en blanket att fylla i med sitt medgivande om att börja processen till ett framtida år i USA. Skickade in brevet för några dagar sedan och nästa steg borde därmed vara att skriva ett personligt brev osv.
 
Har även lyckats skaffa ett jobb, vilket jag är så himla glad över! Även fast att mina föräldrar är jättesnälla och faktiskt erbjudit sig att betala kostnaden inför året känner jag ändå att jag vill bidra. Därför ska alla de pengar jag tjänar under det kommande året gå direkt till ett sparande för de extrapengar jag kommer att använda under den tid då jag är utomlands.
ÅÅååhh vad jag är taggad!Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: